Разкриха самоличността на мъжа и жената, открити застреляни в кола в Пампорово

Снимка: Фейсбук

Антон Бояджийски е единият от откритите застреляни в Пампорово двама пловдивчани. Той е рок музикант, китарист, вокалист и композитор. Водещата версия е убийство и самоубийство. Това съобщи сайта novini.bg.

41-годишната Николина Попова е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настъпила след изстрел в главата. В автомобила, който е собственост на мъжа, е намерен незаконнен пистолет, пише plovdiv24.bg Пистолетът е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно.

Труповете са били в автомобил "Ауди ТТ" с пловдивска регистрация. Двамата са били жители на града под тепетата. Имали са връзка, посочиха от полицията. Имали са по едно дете от предишни бракове. 41-годишната била разведена, мъжът бил вдовец.

Жената работила в банков клон в Пампорово. Приятелят й, който бил музикант, пристигнал специално, за да се видят, гласи първоначалната версия. Пловдивчанката била на Пампорово от два дни. Телата са били открити от Тодор Мелемов, син на кмета на Смолян. Назначена е тройна експертиза. Предстоят повторни огледи.


 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g
loading...