Разкриха нелегални букмейкърски пунктове в Пиринско

снимка: infomreja.bg

ГДБОП нанесе пореден удар на нелегални букмейкърски пунктове за онлайн залагания. Операцията на служителите от сектор”Компютърни престъпления, интелектуална собственост и хазарт” в ГДБОП и колегите им от сектора в ОДМВР-Благоевград е проведена вчера. В нея са участвали и инспектори на Държавната комисия по хазарта и НАП.

В хода на акцията, в момент на осъществяване на незаконните залагания, е извършена проверка в нелегални букмейкърски пунктове на територията на Благоевград и Петрич. Иззети са четири компютърни конфигурации, принтери, фишове и други документи, относими към хазартната дейност без разрешение. Съставени са актове за провеждане на хазартна дейност без разрешение от Държавната комисия по хазарта.

С реализираната операция е нанесен пореден удар на нелегалната букмейкърска мрежа, осъществяваща незаконна хазартна дейност в Благоевградския регион. Резултатите от проверката ще бъдат докладвани в прокуратурата с оглед извършени престъпления, свързани с финансовата и данъчната система, незаконен хазарт, нарушаване правата на интелектуалната собственост и пране на пари. Работата по документирането на случая продължава.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK