Разгромяваща загуба за Ахмед Башев, соколът на ДПС губи с близо 1800 гласа

Снимка: Infomreja.bg, архив

Разгромяваща загуба отчете бившият народен представител Ахмед Башев в изборната битка за Гърмен. Данните от преброяването сочат, че той губи с близо 1800 гласа от досегашната кметица Минка Капитанова. До момента са обработени протоколите от всички секции с изключение на тази в Дебрен. Там обаче гласуването ще бъде също в полза на независимата кандидатка, тъй като това е родното й село.

Така, за първи път в политическата си кариера, Ахмед Башев - соколът на ДПС в Гърмен, както го нарече Лютви Местан, отчете първата си голяма загуба.

Вместо традиционното хоро на победата в родното му село Рибново, този път музиката засвири в чест на Минка Капитанова.

"За нас това е освобождение, 14 години чакаме този момент и ще празнуваме до зори", заявиха жителите на гърменското село.

Те припомниха, че на парламетарните избори, когато Башев не успя да стане депутат, той се скрил и останал в самота 15 дни.

"Най-вероятно и сега ще стане така. Ахмед Башев през деня беше в Рибново, но привечер той и неговите хора се изпокриха", разказаха жителите на Рибново.

 

КОМЕНТАРИ

DO SKROMNIA21:48 - 05.11.2015
napravo me vazbudi tvoita skromnost
*******16:35 - 02.11.2015
vsqko chudo za tri dni shte vi vidim posle prodajnici takiva kato izqdete parite koito vi dade ABA VI MINKA
MALINA16:24 - 02.11.2015
TOQ SAMONADEQN TYR4IN DA GO MAXAT I OT BALGARIQ.KADE SE NAMIRA TOI BE.BRAVO GARMENCI.POKLON PRED VAS.
Скромен рибанец15:38 - 02.11.2015
Къде сте сега бе разни Козички,Офета,Смалета,пакаливите паланзи,Джигошофци,Бижяци,Мишки,паснави Кокета,боклука Мурад Лейков...КЪДЕ СТЕ БЕЕЕЕ ? БОКЛУЦИИИИ, !!! Изядохте паричките на Башо Апаша и си ебахте майката заедно с него. Снощи като се разбра резултата и все едно дженезе имаше в подника . Не можеш да видиш вече нито едно Маноле . Но от тук нататък ще е така. Тръгнала на Манол щерката да пише във фейсбук разни хадиси и тем подобни,а бе Курввооооо ти ли си тая,която ще ни учи на вяра,тази която я разпукват от ебане ЗУЛЕТО...ти ли бе курветино,Не се наядохте...Ами погледнете си хотела бе боклуци.. от къде толкова пари,че имате такъв хотел и водите такъв охолен начин на живот. Ами всички имоти по Турция бе продажни копеленца ? И все сте гладни.. Ах да еба мамка ви ненаситна,мръсна да еба. Баба Ванга не спира да реве. Ами така ще е . На Аметето му ебаха майката. Ами сега всички Ягнета,кабурчета,козички,чичо скручивци...и всички,които ви изброих ще ядете на нужника,там където ви се полага.Там където винаги сте яли. На Башо апаша в мущурака !!! Гордо и безсрамно можете да си ебете майката !!!

FACEBOOK