Разчистете живота си!

Всички ние се обграждаме с неща, от които се нуждаем, неща, които обичаме, неща, които просто се случи да купим, неща, които получаваме като подаръци, неща, които забравяме дори,че притежаваме ...

Често това може да предизвика пренасищане, не само в домовете ни, но и в душите ни. Всяко нещо, което притежаваме, трябва да обслужваме по някакъв начин и трябва да изразходим част от енергията си за него. Колкото повече неща имаме, толкова повече енергия ще трябва да харчим за тях и не само физическа енергия, но и умствена енергия. Често можем да се чувстваме изтощени и да се чудим и да се маем защо?

Друг страничен ефект може да бъде, че нещата, които в момента искаме да се случат с нас в живота, продължават да ни убягват. За да привлечем нещо ново в живота си, трябва да имаме нужното пространството за него и на физическо и на умственото ниво. Така че предизвикателството, което поставях в моето видео, е първата стъпка в отварянето на пространството в живота ви за нещо, което най-много искате да привлечете в него!

Може би най-накрая искате да привлечете тази сродна душа в живота си, за която сте мечтали от години. Но имате ли място в живота си за друг човек? Може би искате по-близки и по-хармонични отношения с настоящия си съпруг/а? Огледайте се, дали вашето пространство е изчистено от всички минали връзки, добри или лоши спомени, свързани с миналите ви любови, пазите ли подарък, само защото е практичен или скъп, пазите ли стари снимки и спомени?

Или може би не може да се отървете от миналите проблеми и горчилки с вашия настоящ съпруг, стари подаръци, които не ви носят никаква радост, дрехи, в които сте имали караници, така че само като ги погледнете, те ви напомнят за трудните времена. Моля, приемете предизвикателството днес!

Изчистете поне гардероба от дрехите, които не ви носят никаква радост, направете място за тази нова работа, кариера, сродна душа, по-добри отношения… и много повече. Давайте, разменяйте, продавайте всичко, което не е Уау и не ви носи никаква радост. Не съхранявайте дрехи с дупки, побелели и извехтяли материи, торбести, малки или твърде големи, с липсващи копчета и счупени ципове.

И следващия път, когато пазарувате, не купувайте която и да е тениска, купете си най-добрата за вас, тази, която ви кара да се чувствате страхотно и уникално. По-добре е да притежавате 3 тениски, които обичате, отколкото 30 и пак да носите само 3 или 4. Накрая приведете всичко в ред. След като направите това, напълно различни мисли и идеи могат да влязат в живота ви.

Нещата, които не ви харесват, най-накрая може да си отидат. Това, за което копнеете, може да се появи внезапно. Редът в дома много често води до ред в живота на човека. Щастливо и ползотворно разчистване. С обич, Амира

За повече информация и още ценни съвети посетете и харесайте страницата ми: https://www.facebook.com/Amirah.VIP.Coaching/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK