Равен за Пирин във Велинград

снимка: infomreja.bg, архив

Неубедителен равен постигна съставът на Пирин в гостуването си на Чепинец Велинград вчера вечерта. Орлетата не успяха да победят коравия домакин, като отново фрапантни пропуски в нападение доведоха до загубата на две точки.

Срещата започна с близо 20 минути закъснение, тъй като домакините имаха проблем с медицинските свидетелства за двубоя. В началото зелените изглеждаха разконцентрирани, но бързо влязоха в ритъм и създадоха няколко голови положения след пробиви по фланга на Благов. Чисти възможности за гол имаха Бачев и Попев, които на два пъти след статични положения не успяха да намерят мрежата с глава.

През второто полувреме орлетата натиснаха, като пресираха съперника в неговата половина. Противно на логиката обаче, първи до попадение стигнаха домакините, след като нападател на Чепинец спринтира близо 60 метра, без да бъде спрян, стреля по земята, топката отскочи в чим, излъга Бахтарлиев и влетя в мрежата.

Благоевградчани се хвърлиха да изравняват, но отново трудно стигаха до голови положения. Късметът се усмихна и на тях в 68-ата минута, когато Шумантов стреля силно от фаул и топката мина под плонжа на вратаря на домакините за 1:1.

Пиринци можеха да победят в крайна сметка, ако хубава комбинация завършена с удар на Попев беше попаднала в мрежата, но халфът стреля в аут.

В следващата среща Пирин играе домакинство срещу Ботев Ихтиман.Мачът е идната неделя от 19:00.

Състав на Пирин

Бахтарлиев, Спириев, Бачев, Георгиев, Стоев, Шумантов, Илиев, Тасев, Благов, Златинов и Попев. След почивката в игра се появиха още Стойков и Славков.

/Пресслужба ОФК "Пирин"/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK