Рано сутринта откриха труп на мъж в центъра на Кюстендил

снимка: infomreja.bg, архив

Рано тази сутрин минувачи забелязали в центъра на Кюстендил, в празен парцел на ъгъла на улиците "Райна Цанева" и "Стефан Караджа", човешки труп, полупокрит с найлонови торбички и други отпадъци, между които се подавала изправена нагоре ръка.

На мястото са пристигнали полицейски екип и линейка. След направения оглед трупът е закаран в отделението по патоанатомия в кюстендилката многопрофилна болница. По неофициални данни от пресцентъра на полицията следи от насилие не са открити, а трупът е на мъж на неустановена до момента възраст.

Предположенията са, че става въпрос за масиран инфаркт. Живеещите и работещи наоколо не знаят нищо за инцидента и не желаят да го коментират. До парцела има общинска къща, в която живеят наематели. По наблюдения на граждани, жилищата в нея често се посещават от проститутки, клошари и мургави кюстендилци.

В парцела до неотдавна в стара лека кола живееше бездомник инвалид, който години наред обикаляше Общината и партийните щабове с настояване да му бъде дадено общинско жилище.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK