Рамково споразумение за сътрудничество сключиха областните администрации на Кюстендил и Монтана

Снимка: Infomreja.bg

Рамково споразумение за сътрудничество сключиха областните администрации на Кюстендил и Монтана.

Подписването на споразумението е заключителен етап на семинар „Повишаване на административния капацитет на областните администрации Кюстендил и Монтана чрез трансфер на добри практики и премахване на лоши практики при осигуряване на съответствие на местните интереси и националните политики за регионално развитие и благоустройство", съобщи пред журналисти днес областният управител на Кюстендилска област Йордан Татарски.

Споразумението е подписано със съгласието на експертите и цели двете администрации да се информират взаимно и да обсъждат съвместно свои инициативи за подобряване на своята работа. Сред целите са също така обмен на информация за условията и реда за решаване на различни казуси по отделни видове преписки, както и организиране на съвместни събития.

Заложено сред целите е и обсъждане на инициативи за подобряване работата по осигуряване на съответствието на националните и местните интереси при провеждане на регионална политика. На представянето на меморандума присъства и Нина Петкова зам.-областен управител на Монтана. 

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK