Районните инспектори от РУ-Гоце Делчев спечелиха и 9-ия мемориален турнир „Петър Шоколаров“

Снимки: Личен архив

Районните инспектори от РУ-Гоце Делчев спечелиха и деветото издание на традиционния мемориален футболен турнир „Петър Шоколаров“, който се проведе на стадиона в Гоце Делчев в сряда и четвъртък.

Проявата на полицаите тази година бе посветена и на другия починал техен колега – Георги Головодов.

Турнирът на полицейските служители от РУ-Гоце Делчев отново бе и част от националната верига благотворителни турнири, преминаващи под надслов „С обич за децата, в памет на бащите герои!“. 

Така на финала вчера в труден мач се срещнаха отборите на ППД2 и районните инспектори, в който двата тима почти до самия край държаха нулевото равенство, но накрая с 0:2 победители станаха районните инспектори, които за втора година печелят турнира.

Съдействие за спечелването на първото място им оказаха и патрулни полицаи.

Вторият мач на футболния финал противопостави криминалистите срещу ППД 2 и при много оспорван двубой на второто място се наредиха полицаите от ППД2 с резултат 3:2.

3-тото място бе за отбора на ППД1, спечелен с късен гол в последната минута на мача, завършил 1:2, а 4-ото - с резултат 1:2, спечели отборът на "Криминална полиция". 

Заслужените индивидуални награди на турнира отидоха при Тодор Римов, който за втора поредна година бе отличен за най-добър вратар. Титлата на най-добър реализатор получи бившият шеф на полицейското управление в Гоце Делчев - Костадин Ковачев, а за коректно съдийство бяха наградени и двамата съдии на турнира - Мария Балтаджиева и Раиф Манов.

Деветото издание на традиционония двудневен благотворителен футболен турнир "Петър Шоколаров" приключи в късния следобед вчера на стадиона в Гоце Делчев, в който участваха полицейски служители на РУ-Гоце Делчев. 

Турнирът премина под мотото "Никой не е забравен, нищо не е забравено! Почивайте в мир приятели, ще останете завинаги в нашите сърца".

Полицейският футболен турнинир бе организиран от СД – 12 – РУ-Гоце Делчев при СФСМВР с благотворителна цел в полза на децата на починали полицаи.

Футболната надпревара стартира в сряда с мачове между ППД-1 и „Районни инспектори” и ППД-2 срещу „Криминална”, вчера бяха изиграни финалните мачове за класиране на победителите от първо до четвърто място.

Наградите бяха връчени тържествено от председателя на Синдикалното дружество - Иван Гайтанинчев. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK