Проверките на служителите от "Контролното звено" към Община Дупница продължават

Снимки: Община Дупница

Проверките на служителите от "Контролното звено" към Община Дупница продължават. От началото на месеца са установени физически лица за разлепване на рекламни материали на нерегламентирани места – дървесната растителност за извършване на строително – ремонтни дейности. На нарушителите ще бъдат наложени административни санкции по Наредба за изграждане и опазване на зелената система на територията на община Дупница в размер от 50 до 250 лева. 

За увреждане на общинско имущество на територията на с. Крайници е наложена глоба-фиш в размер на 50 лв. на нарушителя, който се е опитал да...отреже дърво на самата улица. Отново след сигнал на граждани, е преустановена кражба на пейки от...детска площадка (до Лидъл) в град Дупница, като за "приватизацията" ще бъде санкциониран отново според Наредбата с акт до 250 лева.

Направени са предписания на жители на града за заемане на тротоарни и свободни общински  площи с пясък, земни маси, дървен материал и строителни отпадъци от извършване на строително-ремонтни дейности в гр.Дупница. При неспазването им след изтичане на 14-дневния срок ще бъдат наложени административни санкции. Глоба ще отнесе и жител на село Крайници, който е разорал тротоар и го е превърнал в... зеленчукова градина.

Ако забележите опит за кражба, увреждане на общинско имущество или друго противозаконно действие, можете да сигнализирате на телефоните на Община Дупница 0701 5 92 73 - Контролно звено или 0701 5 92 59 и 0879 523 474 - Дежурен (денонощно).

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK