"Пирин" с нулево равенство срещу "Литекс"

Снимки: ФК "Пирин"

Орлетата пропуснаха няколко възможности за гол

При равен резултат завърши срещата между ФК "Пирин" и "Литекс" Ловеч днес в Благоевград. Орлетата може да съжаляват за няколко пропуснати възможности за гол, при които късметът не бе на страната на домакините.

Срещата започна по-добре за гостите, които създадоха отлична ситуация за гол от контраатака още в 1-та минута. Постепенно орлетата взеха инициативата и играта се премести в половината на "Литекс".

Контохристос имаше отлична възможност пред себе си в 25-та минута, но стреля в обсега на вратаря. Габриел Да Силва направи хубав пробив в 32-та минута, но успоредният му пас не намери връхлитащия Мейти.

През втората част зелените продължиха да владеят инициативата, но липсата на шанс отново ги споходи. В 58-та минута Адемов стреля много опасно от дистанция, но топката мина на сантиметри от гредата. Глоар Антонио стреля опасно в 62-та минута, но стражът Нисторов отново спаси.

Димитър Алексиев направи своя официален дебют за Пирин 20 минути преди края, като изостри играта на домакините.

В 82-та минута Контохристос излезе на чиста позиция, но бе пресрещнат бързо от вратаря и не успя да отбележи. В самия край на мача Тасев може да стане герой за Пирин, но стреля във вратаря от около 25 метра.

Пиринци изиграха мача с черни летни на ръкавите в знак на съпричастност към починалата майка на обичания от всички рехабилитатор на отбора - Алекса Чергов.

В следващия мач орлетата гостуват на Спартак в Плевен.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK