Радослав Ревански се закле и обеща: Ще бъда кмет на всички беличани!

Снимки: Личен архив

В присъствието на губернатора Бисер Михайлов и главния секретар на Областната администрация в Благоевград Дияна Атанасова, новоизбраният кмет на Белица Радослав Ревански, общинските съветници и кметовете на малките населени места в общината положиха клетва в сградата на кметството. 

Тържествената сесия на Общинския съвет започна с химна на Република България и на Европейския съюз. Поздрав към всички кметове и общински съветници за успешен мандат, успешно усвояване на средства от европейските програми и за европейско развитие на Белица отправи областният управител Бисер Михайлов. Своето приветствие направи и председателят на Общинската избирателна комисия Елиана Спасова, след което връчи на народните избраници документите за встъпване в длъжност. 

Кметове и съветници от община Белица положиха клетва. Новият управник Радослав Ревански също се закле и встъпи в длъжност, като пожела на колегите си ползотворна и отговорна работа в името на хората и на община Белица.

"Нека загърбим политическите си пристрастия и обединим усилията си за благоденствието на жителите на общината", призова той.

Според Закона за местното самоуправление и местната администрация най-възрастният общински съветник Хасан Илан проведе първото заседание на Общинския съвет.

За председателското място в Общинския съвет бяха предложени двама кандидати - общинският лидер на ГЕРБ Иван Стойчев и Ахмед Ахмед от ДПС. След партийно споразумение досегашният председател Хасан Юруков си даде отвод. При проведения таен вот за Ахмед Ахмед гласуваха 9 съветници, а за Иван Стойчев – 8 от общия 17-числен състав народни избраници.

"Благодаря на всички избиратели, които гласуваха за мен. Благодаря и на представителите на БСП, които ме подкрепиха в името на Белица. Те доказаха, че наистина милеят за града, видяха в мое лице надежда за промяна и ми засвидетелстваха безусловната си подкрепа", каза Ревански. 

Той бе категоричен, че ще бъде кмет на всички жители на общината, независимо че е избран от листата на ДПС.

"Получих подкрепата от хората и съм длъжен да работя за хората. Все още не знам какво наследство ще заваря в администрацията, но имам уверението на бившия градоначалник Ибрахим Палев, че Белица е една от малкото общини в страната без задължения. Дали това е така, ще разбера следващата седмица. Засега знам, че ни чака много, много работа", коментира пред ИНФОМРЕЖА новият кмет Радослав Ревански.

 

КОМЕНТАРИ

gfdgdfgdf00:05 - 20.11.2015
Покажи се кой си да видим как ще стане страшно бе, ще ви е*а майката и бабечките гяури...
gfdgdfgdf00:05 - 20.11.2015
Покажи се кой си да видим как ще стане страшно бе, ще ви е*а майката и бабечките гяури...
gfdgdfgdf00:04 - 20.11.2015
Покажи се кой си да видим как ще стане страшно бе, ще ви е*а майката и бабечките гяури...
Пальо Парцальо19:32 - 19.11.2015
Вънка Пальошите вмирисани. Натриха ли Ви носа пальоши. Да ви държи влага дълго време. Тука до един сте педали и лизогъзци изкарали някой лев да си направите тераската на схлупената си къщичка в умрелото Краище, сега ще Ви секнат паричките и кюфтенцата. Ще умрете от яд , не бъркайте семейства, да не стане лошо. Пишете колкото си искате, но не си губете времето започвайте да се криете по мише дупките, няма да Ви е лесно. И се образовайте в МОН, пишете по четливо и без правописни грешки. Хей колко сте жалки, започвайте да се притеснявате за себе си и да прикривате тъмните сделки, ама няма да можете всички ВЪЪЪННННННН, или по точно зад решетките. ЗНАЕТЕ МЕ ТЕ ПАЛЬО И ТИ ОТ КЪДЕ СИ -ПАЛЕВО ДЕРЕ С ДВЕ КЪЩИ, ПЕТ ПЛЕВНИ И СЕДЕМ НУЖНИЦИ. ТЪПИТЕ КРАИЩЕНЕ ТИ ДАДОХА ПАРИЧКИТЕ ДА СИ БЪРШЕШ ЗАДНИКА СЕГА В КИЛИЯТА, ТАМ ТИ Е МЯСТОТО В БОБОВ ДОЛ И КВО СЕГА БАБЕЧАНИ И ЯКОРУДЧАНИ ЩЕ ВИ ИЗЧЕГЪРТАТ ОТ КАРТАТА ПАЛЬОШИ. ХЕЙ ПАЛЕВ ХЕЙ МЕНТЕ, ЗАЩО ПРЕДАДЕ ДПС, ДА НЕ БИ БАЩА ДА ТИ Е ВОЛЕН ИЛИ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ.

FACEBOOK