Радио Благоевград награждава победителите в националния конкурс за есе

проф. Владко Панайотов, снимка:17.europe.bg

На специална церемония на 1 декември от 12 часа в Голямото концертно студио Радио Благоевград и евродепутатът проф. Владко Панайотов ще наградят победители и участници в приключилия конкурс за студентско есе „Зелената политика на Европа”.

Конкурсът е част от проекта на Радио Благоевград „Инвестирай в младостта” и бе организиран с подкрепата на евродепутата проф. Владко Панойтов. 28 студенти от университети от цялата страна се включиха в конкурса,  всички те ще получат специални грамоти.

Шестимата автори на най-добрите есета ще получат като награда посещение на Европейския парламент. С най-висок брой точки на журито са Александър Швайцер от Технически университет – София, Борислава Кънева и Таня Стойнова от Американски университет в Благоевград, Стела Маркова и Никола Стоянов от Югозападен университет – Благоевград, Александра Петрова.

На церемонията по награждаването, гостите ще имат възможността да чуят тезите на победителите за зелената политика на Европа, да обменят информация и идеи с участниците в конкурса и с евродепутата проф. Панайотов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK