Инцидент беляза мача "Левски" - ЦСКА, ранена е полицайка

Снимка: Булфото

Инцидент беляза футболния мач между "Левски" и ЦСКА на Националния стадион "Васил Левски". Малко след началото на второто полувреме полицайка е била ранена с бомбичка.

Нейни колеги са я изкарали от терена, а след това пострадалата е откарана в ИСУЛ. Според полицията самоделното усройство е хвърлено целенасочено срещу полицаите.

От болницата съобщиха за NOVA, че жената е приета в спешното отделение, нараняванията й са сериозни, но е без опасност за живота. Има опасност да загуби окото си.

Жената ще остане за няколко дни в болницата. Предстои тази вечер тя да бъде оперирана, като лекарите ще направят всичко възможно, за да спасят зрението й. Най-вероятно ще последват още операции.

От МВР съобщават за още един пострадал полицай след хвърлената бомбичка, който също е откаран в болница. Той не е пострадал сериозно.

Заради инцидента феновете бяха извеждани от стадиона един по един повече от час след края на срещата. Задържани са 33-ма души, чиято съпричастност към деянието предстои да бъде установена, допълват от полицията. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK