Борисов: Нека Радев да каже кои пари правителството да спре

Снимка: https://www.facebook.com/boyko.borissov.7

Това коментира в Лъки премиерът Бойко Борисов

Нека президентът Радев да каже кои пари правителството да спре да отпуска в условията на пандемията? Дали тези 106 милиона на месец, с които се дава 50 лева добавка на пенсионерите, или 15-процентното увеличение на възнагражденията на полицаите и пожарникарите, или двойното увеличение на заплатите на учителите, или парите на общините?

Това коментира в Лъки премиерът Бойко Борисов. Изявлението му бе във видеоклип, публикуван в профила му с социалната мрежа Фейсбук.

Дали да бъдат спрени средствата, които всеки месец осигуряваме за служителите на първа линия в битката с коронавируса? А от тези 1,3 милиарда, които даваме за бизнеса с мерките 60/40, 80/20, 75/0, кои пари да спрем? Или президентът да каже – спрете магистрала „Хемус“, не е важна за Варна и за Велико Търново, или да каже – спрете пътя Ботевград-Мездра, Монтана-Враца, Видин, не е важен за хората. В тези проекти влагаме милиарди, за да подобрим живота на българските граждани.

Благодарение на адекватните противоепидемични мерки, които се прилагат у нас, бизнесът макар и трудно, но работи в условията на пандемията.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK