Радев: Доброжелателите ми побързаха да представят своята версия за контакт с Covid-19

Снимка: Прессекретариат

"Намирам се в чудесна физическа форма, нямам симптоми на заболяване"

Искам да благодаря на моите доброжелатели в България, които дълбоко загрижени за моето здраве, за здравето на моите колеги президенти, за моите международни изяви, побързаха да представят своята версия за контакт с Covid-19. 

Това е пример за активно мероприятие и противно на спекулациите нито аз, нито някой от моята делегация, нито пък журналистите, които придружаваха, са били поставени под карантина в Естония. Това заяви президентът Румен Радев при завръщането си в София след посещение в Талин.

Държавният глава обясни, че от началото на кризата с Covid-19 стриктно е спазвал всички здравни мерки и не е възниквал проблем. „Само в рамките на по-малко от седмица имам два теста – миналия вторник, направен за посещението ми в Гърция, и вчера, за да са спокойни моите домакини в Естония. И двата теста са отрицателни“, посочи Румен Радев.

„Намирам се в чудесна физическа форма, нямам симптоми на заболяване, на моите доброжелатели пожелавам същото“, допълни президентът пред журналисти след кацането си в София.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK