Появи се нов запис! Твърди се, че е разговор между Борисов и Дончев

Снимка: Афера

Отново източник е сайтът "Афера"

В сайта afera.bg се появи нов запис, за който се твърди, че е разговор между премиера Борисов и заместника му Томислав Дончев.

Месец, след като в същия сайт изтече запис от телефонен разговор, за който също се твърди, че е гласа на Борисов, бе публикуван нов звуков файл под име "Баце и Томи".

Досега компроматите срещу премиера се състоят именно в записа, в който мъжът нарича председателя на НС Цвета Караянчева с нензурно определение, още един запис на телефонен разговор и видео клип от резиденцията „Секвоя“ в кв. „Бояна“, пред който бяха публикувани снимки с нощно шкафче, на което има пистолет, пачки с евро банкноти и златни 250-грамови кюлчета. Файловете бяха озаглавени "Баце спинка", а видеоклипа "На гости у баце".

По досега изтеклите в сайта материали, Борисов коментира, че те са изцяло опит да бъде дискредитиран.

Според изтеклите в настоящия запис думи, се предполага, че разговорът между мъжете е осъществен преди евроизборите през 2019 г., а основната тема е президентът Радев.

ИНФОМРЕЖА публикува дешифриран текст от думите в записа, в който поставяме цензура:

….Акъл се набива, Томиславе, на умен човек. На прост човек … се набива! Той не може да поеме акъл, мое да поеме един …. Като се трови, като му се …. майката и така нататък.

Това може простия човек.

С класа начело на протеста. Ами тя харчи двайсет на сто бензин, бе… да харчи трийсет на сто в Бургас… И той ми протестира за цена на горива…

Абе, …

Само че не в тех е проблема. Проблема е Радев. С това, че излезе и каза – два милион и половин не са виновни за бедността, виновно е правителството… Ама правителството плати миналата шест милиарда и седемстотин за неговата партия…

Бедният човек се вози в градския транспорт, който е най-добрия  в София, а не се задръства града… Само че тази приказка, като излезеш да я изговориш, ще те чуят сто двеста хиляди от интелигентните хора и ще кажат – да, правилно…

Само че когато си обграден от тъпанари, нито може да се прави политика, нито да се говори истината и да се праят реформи. Няма такова нещо.

Не, правилни неща не могат да се правят…

Правилни неща с такъв президент не се правят. С такава опозиция не се прави.

… ЕстественНо…

Сто пъти ви казах, крепиме фронта до европейските избори. Европейските избори като ги набиеме, тогава вече може да им говориме. До европейските избори всеко нещо, което правите им дава… Сега не е момента да дигаме данък. Не е сега момента. Правилно ли е? Правилно е.

Ако има разумни хора ще кажат АшколсуАм…

Във Финладния забраняват вече в града Хелзинки да се движат коли от догодина… Само градския транспорт…електро… Но това са финландци, не са БГ, не са си избрали един прост летец! Бил летец… Ми ние имаме хиляди летци! Тоя къде вози по двеста и петдесе пътника в самолета е сто пъти повече летец у гражданската авиация… Пичка им майчина!

…. Ама няма се оправим, братко… Ама няма да го оправиш… Нито ще се оправи от нас, нито от Корнелия…. После…

… чува се глас…

… Това, че ще плати десет лева те излизат и казват вдигам му данъка… Казва ти го държавния глава в кавички, щото той не може да е държавен глава тоя тъпанар… Когато ти го каже държавния глава ти не спориш с мене, спориш с два милиона и половина, които са припознали, че тоя е техния защитник от тебе!

… Е! Е! Е!… Защо му даваме това да го прави?!

… Да си …! Аз питам сега защо вдигаме тоа правилния данък… Не мое ли юни да се дигне…

… Знаеш ли колко е прихода у бюджета … двайсет милиона… толко колко дадох Генчо Начев да си дострои болницата…

… Е… влиза в общинските бюджети… Я да си …!

… Чакай сега… че ме ядосваш и ти…

… Сега че ги опраа!…

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6