Работодатели са срещнаха с търсещи работи в Разлог

Снимки: Община Разлог

Обща трудова борса, насочена към заетост в различни области, се проведе днес в Разлог. Тя бе организирана от Дирекция „Бюро по труда“-Разлог, а в нея взеха участие 10 работодатели, които обявиха 82 работни места в сферата на туризма, строителството, дървопреработването, шивашките услуги.

Работодателите проведоха лични срещи с търсещите работа лица, които проявяват интерес към техните предложения и имаха възможността да представят дейността и възможностите си за разкриване на работни места. 

На събитието присъстваха: инж. Красимир Герчев – кмет на община Разлог, инж. Венцислав Гърменов - заместник-кмет по социалните дейности, Станислава Поповска - директор на Дирекция „Регионална служба по заетостта“ – Благоевград.

Директорът на Бюрото в Разлог – Марияна Тренчева, представи работодателите и запозна присъстващите безработни лица с възможността за включване в курсове за професионална квалификация.

Кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев благодари на организаторите на борсата и на фирмите, които участват и определи инициативата за изключително полезна за търсещите работа.Той акцентира върху важността на коректните взаимоотношения между работодателите и служителите.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK