Работник на „Агромах” пострада при ремонта на пътя Благоевград - ГКПП „Станке Лисичково”

снимки: infomreja.bg

24-годишен работник на фирма „Агромах” пострада леко при ремонт на пътя Благоевград - ГКПП „Станке Лисичково”, след като бе ударен от товарен автомобил. Пътният инцидент е станал в 8.30 часа тази сутрин на 12 км от Благоевград между селата Селище и Логодаш.

Венцислав Сидеров от Благоевград бил общ работник към фрезата, която отнема горния пласт на асфалтовата настилка. Фрезата работела в дясната лента на пътя в посока Благоевград, който от една седмица се рехабилитира.

Откъм Логодаш се спускал товарен автомобил ГАЗ, превозващ пълните контейнери със сметта, събрана в селото. Тъй като дясната лента била заета от фрезата, газката била пропусната от сигналиста на „Агромах”, за да мине по лявата насрещна лента.

Поради светещото насреща му слънце, водачът на газката /най-вдясно на снимката/ не видял стоящия на банкета 24-годишен работник, който бил с ръст билзо 2 метра. При преминаването покрай него, Сидеров бил ударен в областта на главата от страничното огледало на товарния автомобил.

С лиенйка на ЦСМП след оказана му първа помощ на място от екипа, пострадалият е приет в Спешно-приемно отделение на МБАЛ с аркада на веждата. Раната му е обработена, след което е освободен за домашно лечение.

„Работникът ни не е пострадал сериозно, даже болничен няма да вземе, сложиха му само една лепенка на веждата, обясни техническия ръководител на пострадалият леко за щастие Сидеров.

Полицията започна разпит на очевидците на произшествието, на водача на газката и на пострадалия работник са взети кръвни проби за алкохол.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK