Ясни са победителите в играта „Играй и спечели с Ариана и Infomreja.bg”

снимка: Ариана

Ивайло Асенов, Методи Гушков и Станимир Рангелов са победителите в първото издание на играта „Играй и спечели с Ариана и Infomreja.bg”, която се проведе от 2 до 6 май на страницата на infomreja.bg.

Участниците трябваше да отговорят на пет въпроса, свързани с аматьорския футболен турнир "Ариана Аматьорска Лига 212" в Благоевград.

За първенец на града се състезаваха 96 отбора. Състезанието се проведе в 2 етапа в 2 поредни уикенда (22-24 април квалификации и 4-6 май групова фаза и финал). Футболният отбор на „Авангард“ стана първият шампион на Ариана Аматьорска Лига за 2012 година след приключването на финалната фаза на турнира в Благоевград.

Имената на тримата спечелили награда от играта са изтеглени в томбола. Победителите ще получат по един стек с 6 бири Ариана. Наградите могат да бъдат получени от печелившите лица срещу представяне датата на раждане (за да се гарантира, че спечелилите са над 18 години), в периода 10-17 май на адрес ул. Парангалица 1, ет. 3, гр. Благоевград, редакцията на информационния сайт Infomreja.bg.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK