Ясни са номерата на бюлетините за местния вот в Благоевград

снимки: infomreja.bg

Партиите, коалициите и независимите кандидати за участие в местните избори в община Благоевград вече са с ясни номера на бюлетините. Това стана по време на публично проведен жребий в зала № 5 в сградата на кметството. В Общинската избирателна комисия са регистрирани 31 партии и коалиции и двама независими кандидати, съобщи председателят Цветанка Терзийска. Девет от тях вече са получили своите номера при жребий в Централната избирателна комисия.

Първият изтеглен номер - 29, бе за листата за съветници от ПП "Движение нашият град" с водач Светослав Зашев. С № 30 ще участва в местните избори листата от ПП "ОБТ - български лейбъристи", водена от адвокат Албина Анева. По реда на изтеглените номера представители на Общинската избирателна комисия определиха № 35 за листата от ПП "БСДП" с водач Злата Сотирова, № 26 за листата на ПП "Гергьовден", № 24 за ПП "Обединена социалдемокрация", № 22 за ПП "Нова сила", № 25 за независимия кандидат-кмет Лефтер Едипов.

№ 27 се падна на листата за съветници от Политически клуб "Екогласност" с водач Веселин Иванов. КП "Синя коалиция" ще участва в местните избори с кандидат-кмета Васил Тинчев и листа за съветници с бюлетина № 40. Номерът на Коалиция "ОДС - Общност на демократичните сили" е 31.

Партия "Национално движение за спасение на отечеството" получи № 41. Листата на ПП "Българска социалдемокрация" с водач Александър Мановски ще участва в местния вот с бюлетина № 28.

32 е номерът, изтеглен за ПП "Зелените", листата на ПП "Вот консерватори" с водач адвокат Илко Стоянов получи № 38. ПП "Зелена партия" ще участва в местните избори със самостоятелна листа за съветници с водач Сашо Милчев и бюлетина № 45. № 44 се падна на ПП "Партия на българските комунисти". ПП "Вяра, родолюбие, отговорност - Национален идеал за единство" ще участва в местния вот с бюлетина № 39.

На Коалиция "ЕКИП" с кандидат-кмет Владимир Елезов и самостоятелна листа за съветници жребият отреди бюлетина № 43. ПП "Обединени земеделци" получи номер 42, ПП "Движение за европейска интеграция" - 33. 

На Инициативен комитет "Йордан Китанов", който ще се бори за кметския стол в с. Изгрев", се падна № 36. ПП "Български социалдемократи" получи № 23. Последният изтеглен номер - 34, бе за листата на ПП "Земеделски съюз "Александър Стамболийски" с водач Петър Байкушев. 

Номерът, изтеглен за всяка отделна политическа партия, коалиция и независим кандидат, ще бъде общ за всички видове местни избори, поясни председателят на Общинската избирателна комисия Цветанка Терзийска.

Общинската избирателна комисия обяви резултатите от жребия и на сайта на Община Благоевград в следната последователност:

 

ПП  "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ"- №28

ПП "ОБЕДИНЕНА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ"- №24

КП "ЕКИП"- № 43

ПП "ДВИЖЕНИЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКА ИНТЕГРАЦИЯ"- №33

ПП "ОБЕДИНЕН БЛОК НА ТРУДА БЪЛГАРСКИ ЛЕЙБЪРИСТИ"- № 30

ПП "ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ "АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ" - № 34

ПП "ПАРТИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ"- № 44

ПП "ЗЕМЕДЕЛСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ"- № 37

ПП "ЗЕЛЕНА ПАРТИЯ"- № 45

ПП "БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ"- № 23

ПП "ОБЕДИНЕНИ ЗЕМЕДЕЛЦИ"- № 42

ПП "ДВИЖЕНИЕ ГЕРГЬОВДЕН" - № 26

ПП "ПОЛИТИЧЕСКИ КЛУБ "ЕКОГЛАСНОСТ"- № 27

КП "ОДС-ОБЩНОСТ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ"- № 31

ПП "НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ЗА  СПАСЕНИЕ НА  ОТЕЧЕСТВОТО"- № 41

ПП "ВЯРА МОРАЛ РОДОЛЮБИЕ ОТГОВОРНОСТ - НАЦИОНАЛЕН  ИДЕАЛ ЗА ЕДИНСТВО"- №39

КП "СИНЯ КОАЛИЦИЯ"- № 40

ПП "ВОТ КОНСЕРВАТОРИ"- № 38

ПП "НОВА СИЛА"- № 22

ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ"- № 35

ПП "ЗЕЛЕНИТЕ"- № 32

ПП "ДВИЖЕНИЕ НАШИЯТ ГРАД"- № 29

ИК ЙОРДАН ВЕНЧОВ КИТАНОВ – НЕЗАВИСИМ- № 36

ИК  ЛЕФТЕР МАРИНОВ ЕДИПОВ – НЕЗАВИСИМ- № 25

 

 

КОМЕНТАРИ

opaaaaaaaaaaaaa03:39 - 24.10.2011
sme6nici,kvo stana sega-nomer 45-hahahahahahah
Infiniti21:33 - 14.10.2011
buletina nomer 29 e izhod za blagoevgrad istinata e v tqh
Monacco21:32 - 14.10.2011
samo buletina nomer 29 e izhoda
динко06:21 - 25.09.2011
Абе едни номера не можете да подредите!Такива са и кандидатите и нашия град и ноисиите

FACEBOOK