Ясен Ангелов е новият председател на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Кюстендил

Новият председател на СОСЗР в Кюстендил, Ясен Ангелов, снимка: Infomreja.bg

Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР) в Кюстендил проведе вчера отчетно-изборно събрание в синята зала на читалище "Братство-1869".

Доклад за работата и дейността на Съюза на запасното войнство за изминалия 4-годишен период изнесе Йордан Шишков, който  оглавява съюза от 17 години.

Той заяви пред всички, че поради напредналата си възраст се оттегля от ръководния пост, но увери, че няма да се откъсва от дейността на организацията.

На събранието бе предложен план за работата през настоящата 2017 г. Бяха засегнати и две важни дати за честване - 110-годишнината от Междусъюзническата война и 72 години от Втората световна война.

На конференцията, водена от Валентин Николчев, бе избран единодушно и новият областен председател - капитанът граничар Ясен Ангелов. Заместник-председател стана полковник Шопов.

Официални гости бяха генерал Топалов и кметът Петър Паунов. Присъстваха и много ветерани - членове на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, като измежду тях бяха Николай Банов - бивш служител на МВР-Кюстендил, както и Крум Станчев.

 

Валентин Николчев водеше събранието, снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK