Второкурсници от ЮЗУ организират благотворителен базар „Дай малко, направи много!”

Снимки: ЮЗУ "Неофит Рилски"

Студентите от втори курс на специалност „Връзки с обществеността“ организират благотворителен базар – едно специално събитие в помощ на децата от Преходното жилище в Благоевград.

„Дай малко, направи много!” е мотото, с което стартира инициативата в Югозападния университет за първи път тази година. Студентите и техният курсов ръководител са обединени от идеята с малки усилия заедно да сътворят нещо голямо.

На 11. декември 2018 г. от 10:00 часа, пред кафенето на третия етаж в Учебен корпус 1, ще се продават благотворително ръчно изработени картички и сувенири, баница с късмети и коледни сладкиши, направени от младите PR-и, техни преподаватели и приятели.

Базарът ще продължи като част от коледната програма на Община Благоевград на 12.12.2018 г. от 12:00 часа, пред МОЛ „Ларго”: http://www.blgmun.com/cat70/Kulturen-kalendar/.

Подготовка за събитието, екипната организация, взаимоотношенията със заинтересованите страни и деловата кореспонденция с външните публики са част от практическите занятия по дисциплината „Основи на връзките с обществеността“.

Организаторите апелират събития като това да станат част от обичайния студентски живот и начин на мислене на всеки. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK