Яне Янев: Бандата на Али Баба и 40-те разбойници сряза билбордовете с уволнението на премиера

снимки: infomreja.bg

Бандата на Али баба и 40-те разбойници ни сряза 70 от общо 100 билборда, на които кандидат-президентът на РЗС Атанас Семов обещава да уволни премиера Бойко Борисов. Такова безобразие в нормална държава не може да се случи. Цветан Цветанов не действа като министър на вътрешните работи, а като Али Баба, който с доверни хора сваля рекламата на единствения и реален опонент на ГЕРБ в тези избори. Това заяви лидерът на "Ред, законност, справедливост" Яне Янев на извънреден брифинг в Благоевград.

Той се закани още днес да сезира Върховна касационна прокуратура, както и окръжните прокуратури по места за вандалския акт.
Янев видя връзка между хората, които взривиха партийния офис на РЗС в столицата и тези, срязали с ножове билбордовете със заканата: "Аз ще уволня Бойко Борисов". Той имал информация, че свалянето на билбордовете е станало с подкрепата на МВР. Хората, ангажирани за това, са имали осигурени коли и бензин, за да се придвижват спокойно по магистралите и да свалят плакатите. Тази нощ са унищожени билбордовете в Симитли и Сандански.  

"Тези хора се контролират и покровителстват от властта. Това е израз на страх, безсилие и липса на политически аргументи", категоричен бе Янев. Той прогнозира, че ГЕРБ ще се окаже трета политическа сила на предстоящите президентски избори. Според него на предстоящия вот българите нямало да си затворят очите и ще откажат да гласуват под натиск. "ГЕРБ ги чака серия от политически крушета", допълни Янев.   

Той обясни, че фирмата, от която са наели билбордовете в цялата страна, многократно е била заплашвана да не сключва договор с РЗС. Според Янев след президентските избори Бойко Борисов ще бъде дисциплинарно уволнен. Ахмед Доган пък е бил в състояние на странна метаморфоза - сутринта е коалиционен партньор на Синята коалиция, а след това е партньор на БСП. "С който и да се хване Доган, той ще изиграе ролята на воденичен камък", каза Янев.
 

КОМЕНТАРИ

Яне , този път не си информиран18:01 - 23.08.2011
Билбордовете на рЗС вцялата страна са нарязани по поръчска на БСП идеята е да тръбишче ГЕРБ ги нарязаха . Нали знаеш онзи девиз чии е " Разделяй и владеи" така че помисли и не преписвай всичко на ГЕРБ комуните го правят така че да изглежда че ГЕРБ са идиотите .
LEKAR13:37 - 23.08.2011
Q NE SE EBAVAITE S QNETO DA NE VI SE VIDI TQSNA DURZAVATA NESHTASNICI
доктор13:14 - 23.08.2011
еейй, смешник, верно не си си пил хапчетата. моля ти се, от купчинката илачи не пропускай ония мъничките, червенките, щото без тях ти се привиждат призраци...
рос13:00 - 23.08.2011
Яне-то пак не си е пил лекарствата

FACEBOOK