Якорудчани се жалват на депутат: Ако не симпатизираш на ДПС, нямаш достъп до общината

Снимки: ГЕРБ

При голям интерес премина приемната на народния представител от ГЕРБ Даниела Савеклиева в Якоруда. Десетки жители на общината се срещнаха с депутата в офиса на партията в града.

Много от посетилите приемната поставиха проблеми, свързани с управлението на горския фонд. Част от тях бяха заради забрана да се сече дървесина в имоти, които са възстановени и хората имат документи за собственост. 

Сигнали бяха подадени и срещу работата на общинската администрация. Като масов проблем бе посочен липсата на желание за комуникация на кметския екип с местните жители.

„В община Яоруда хората се страхуват, особено тези, които не симпатизират на ДПС. Нас не ни допускат до общината и никой не обръща внимание на проблемите ни“, оплакаха се жители на Якоруда пред народния представител. 

Според тях се оказва, че въпреки наличието на документи за собственост върху земеделски земи, общината ги е вписала в регистрите като общински  и сега не могат да влязат във владение. 

Жители на общината сигнализираха още, че общинският кмет Нуредин Кафелов продължава да използва програмите за временна заетост, за да назначава близки до ДПС и да упражнява натиск върху хората.

 

КОМЕНТАРИ

5521:28 - 08.06.2016
майната ви на якоруда тъпа. не можахте да разберете един път завинаги че във кауристан има само една единствена партия и нейните верни гадове обитават имената на всички ,,това е ДС'' огледайте се наоколо, кой ръководи дпс, помашките комунистически ебаняци,агенти, трошачи на гробовеи т.н. обърнете се към герб същата работа техната мама, към сдс пак същото,.
ГЕРП08:47 - 07.06.2016
То в Общините на ГЕРП е различно.Същата работа......само че НЕподкупните медии обичат да гледат палачинката от едната страна, а простите хорица дето ги четат ще си останат прости, което е впрочем 90 процента от населението на БГ.Останалото са тролове с глупави насочени коментари.ВЕРВАЙТЕ МИ......ПИЧОВЕ.
121:50 - 06.06.2016
Така е на всякъде където дерибейства ДПС !!!
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK