Празниците продължават, но с тях и нарушенията на пътя

Снимка: Infomreja.bg, архив

Мъж от Разлог е хванат да шофира с 2,40 промила алкохол

Празниците след Нова година продължават, а с тях и нарушенията по пътищата в Благоевградска област.

Снощи към 23:40 часа в гърменското село Огняново е проверен лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с 34-годишен водач от селото. По време на полицейската проверка служители на Районното управление в Гоце Делчев установили, че автомобилът е с поставени регистрационни табели, издадени за друго МПС, а водачът не притежава шофьорска книжка. По случая е образувано бързо производство.

Неправоспособен шофьор спипаха и полицаи от 02 РУ-Благоевград. Към 14:00 часа на 3-ти януари на ул. “Симеон Радев“ в Благоевград е спрян за проверка лек автомобил „Пежо“ с 21-годишен водач от областния град. При проверката е констатирано, че водачът не притежава свидетелство за управление на МПС. По случая е образувано бързо производство.

Бързи производства за извършено престъпление по чл.343Б, ал.1 от НК са образувани срещу двама пияни водачи.

На 4-и януари около 21:30 часа на ул. “Патриарх Евтимий“ в Банско е заловен 27-годишен мъж от Разлог да управлява лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с наличие на 1,37 промила алкохол в издишания въздух.

20 минути след полунощ на 5-и януари в Разлог е хванат и 46-годишен от града, който седнал зад волана на „Фолксваген Поло“ с 2,40 промила алкохол.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK