Кметът на Белица, Радослав Ревански: Мирна, здрава и щастлива Нова година!

Здраве, любов и благоденствие във вашите домове!

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА БЕЛИЦА

 

Уважаеми съграждани,

 В очакване сме на най-светлите и обичани празници – Коледа  и настъпването на Новата година. В тези празнични дни  правим равносметка на много противоречивата, съпроводена с лични трагедии, но и много успешна 2020 година. Радваме се на всичко хубаво, което ни се е случило, вземаме поука от грешките си и повече от всякога вярваме, че с настъпването на новата година се ражда новото начало.

Коледа е едно послание към нас хората, което ни напомня, че трябва да създаваме добротворство, за да се чувстваме удовлетворени и спокойни.

Посрещането на новата година е празник на мечтите и желанията, на мира и надеждата за здраве и по-добро бъдеще.

В тези празнични дни всички искаме светът да е различен, копнеем за вълшебства, за чудеса. Всеки от нас си пожелава нещо много лично и съкровено с надеждата, че то ще се случи.

Нека сърцата ни се изпълват с топлота и обич, с благодарност, уважение и обещание за щастие и добри дела!

Нека има искреност и взаимност в семейството, между приятелите, в обществото! Нека посрещнем празниците с усмивки, радост и топлина в сърцата!

В навечерието на Новата 2021 година отправям сърдечни пожелания за много здраве, любов и благоденствие във Вашите домове! Нека дните ни през Новата година, изпълнени с надежда и вдъхновение, мир и разбирателство – да са успешни и благодатни, а делата - благословени!

Сигурен съм, че с вяра и оптимизъм можем да преминем през всички изпитания на времето, в което живеем!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

МИРНА, ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ДА Е НОВАТА 2021 ГОДИНА!

 

РАДОСЛАВ РЕВАНСКИ

КМЕТ НА ОБЩИНА БЕЛИЦА

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK