Беличани "подадоха ръка в нужда" на свои съграждани

Снимки: Община Белица

28 семейства крайно нуждаещи се и болни получиха храна

Кампанията на гражданското общество на Белица „Подай ръка в нужда“, организирана само за ден и половина за жители на кв. „Русовица“, приятно изненада 28 семейства крайно нуждаещи се и болни с разнообразни хранителни продукти от първа необходимост.

Благотворителната кампания стартира на 21 март по обяд и приключи на 22 март вечерта.

С общите усилия на хора с благородни сърца за ден и половина се събра голямо количество хранителни продукти, които днес се раздадоха от група доброволци – граждани на Белица, оборудвани с маски и ръкавици, спазвайки правилата свързани с коронавируса.

Хранителни продукти: боб, леща, ориз, захар, сол, олио, брашно, различни видове консерви, картофи, кромид, тестени изделия(кус-кус, юфка, макарони), хляб, лакомства подходящи за деца - домашни сладка, конфитюр, лютеница, мед, пастет, бисквити и др. приятно изненадаха 28 семейства от ромския квартал.

Хората останаха толкова развълнувани от неочакваното, че не можеха да отреагират веднага. Щастливи и доволни, те благодариха от сърце на своите дарители и пожелаваха на всеки един от тях да е жив и здрав и много щастлив!
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK