Ограничава се достъпът до сградата на Община Белица

Снимка: Община Белица

Кметът Ревански организира среща

Кметът на Община Белица Радослав Ревански организира и проведе работна среща с ръководството на общината във връзка с последните спешни мерки предписани от Националния оперативен щаб за коронавируса.

Ограничава се достъпът до общината и общинските учреждения. Затваря се за ползване Клуба на пенсионера. Работата в ДСП /топъл обяд/ се осъществява при спазване на специални предохранителни мерки. Забранява се провеждането на всякакви масови мероприятия.

Към жителите на общината, с голяма загриженост Радослав Ревански отправя личния си апел:

„Уважаеми жители на община Белица, умолявам Ви да спазваме предписанията на Министерството на здравеопазването, относно създалата се епидемична обстановка свързана с коронавируса. Да бъдем дисциплинирани и отговорни към самите себе си и към хората около нас. Да избягваме струпвания на едно място и да поддържаме висока лична хигиена. Нямаме поводи за паника и притеснения, но нека бъдем отговорни. Общината и лично аз съм на разположение да съдействаме за всичко необходимо. Да не забравяме, че няколко прости превантивни мерки и добро планиране могат да се окажат от огромна полза за всички нас.“

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK