Пътни полицаи помогнаха на жени в нужда

Снимка: Infomreja.bg, архив

Ирина Цакова и Траяна Тимева от София през изминалия ден пътували за Благоевград, на автомагистрала „Струма“ – преди Дупница, спукали предна гума на автомобила.

Безпомощни, двете жени докато обсъждали как да потърсят помощ и на кого да се обадят при тях спрял полицейски автомобил.

Полицаите сменили  спуканата гума,  резервната  имала нужда от напомпване, справили се и с това, дали им съвет как да продължат пътуването.

Двете жени, които пътували по работа, успели да стигнат навреме до Благоевград, а после безпроблемно да се завърнат в столицата, благодарят на пътните полицаи Александър Василев и Румен Здравков от група „Пътен контрол на движението по главни пътища и автомагистрали“ за помощта, за човещината, за усещането за сигурност, което им създали с присъствието и действията си.

При лошите климатични условия и силния вятър двамата полицаи бяха нашето спасение и надежда да продължим. Убедихме се,  полицаите помагат, не налагат само наказания. Желаем им здраве, успех в работата и уважение от хората, споделят двете дами.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK