Фирма дарява компютър на полицейския участък в Кочан за разкрита кражба

снимка: infomreja.bg, архив

Фирмата, която е собственик на откраднатия скъп електрожен в училището в Кочан, ще подари компютър на местния полицейски участък в знак на благодарност за бързата реакция на униформените служители за установяване на крадеца и връщането на скъпата машина.

Това споделиха за  ИНФОМРЕЖА представители на строителната фирма, доволни от професионалната работа на полицаите.

Служителите на реда за часове са открили и върнали на собственика откраднатата машина, като в същото време са разобличили и арестували извършителя.

30-годишният Радослав Филипов Чанталиев от сатовчанското село Кочан е задържан за 24 часа в РУП-Гоце Делчев. Той е стар познайник на органите на реда.

Скъпият и над 200-килограмов електрожен е намерен от полицаите в склад за скрап, след като собственикът на склада сигнализирал, че Чанталиев е предал за суровина плячкосаната техника, която транспортирал до пункта с помощни колела.

Крадецът очаквал да получи от продажбата около 2000 лева, тъй като в електрожена преобладавал скъпият метал мед.

В момента въпросната фирма извършва строителство на тенис корт за децата и младите хора на  Кочан по проект на училището.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи, кражбата от строителния обект е била извършена във времето от  19:00 часа на 18 януари до  09:30 часа на следващия ден.

Масово фирмите, които извършват строителство по населените места в Гоцеделчевско, се оплакват от кражби, които се извършват от местни хора, дори и от наети от фирмите местни безработни.

Подобен случай има и в село Дебрен. Там са задигнати строителни материали, необходими за рехабилитацията и асфалтирането на улиците в селото.

Там са били откраднати 4 палети с цимент, голямо количество тротоарни плочки, бордюри  и други. Фирмата коректно е назначила за периода на строителството, освен работници и пазач, който не е изпълнявал задълженията си и е допуснал многото кражби.

 

КОМЕНТАРИ

До "do do infomreja"14:53 - 22.01.2015
Мен въобще не ме вълнува кой крив, кой прав, кой засегнат и кой виновен. За разлика от теб има грамотни хора на няколко езика, но сме се научили на родния ни български майчин език. Чаторския език си го запази за себе си. Като за начало - урок номер 1: езика на клавиатурата се превключва с едновременното натискане на клавишите "Ctrl"+"Alt". لم أكن تثير لي من هو على خطأ، من هو على حق، والذي يتأثر والذي هو مذنب. وخلافا لديك الناس يعرفون القراءة والكتابة في عدة لغات، ولكن تعلمنا لغتهم الأم البلغاري الأصلي لدينا. اللغة Chatorskiya يبقيه لنفسك. بالنسبة للمبتدئين - الدرس رقم 1: لغة لوحة المفاتيح مفاتيح مع وقت واحد الضغط على "السيطرة" + "البديل". 我並沒有引起我的誰是誰非,誰是正確的,誰受到影響,誰是有罪的。不像你寫字的人在幾種語言,但我們了解到我們的祖國保加利亞的母語。 Chatorskiya語言保持它自己。對於初學者 - 課數1:鍵盤的語言切換並同時按下“Ctrl”+“Alt”鍵。 Δεν με ενθουσιάζουν ποιος είναι λάθος, ποιος έχει δίκιο, ο οποίος επηρεάζεται και ποιος είναι ένοχος. Αντίθετα έχετε εγγράμματους ανθρώπους σε διάφορες γλώσσες, αλλά μάθαμε μητρική βουλγαρική μητρική μας γλώσσα. Chatorskiya γλώσσα να το κρατήσει για τον εαυτό σας. Για ορεκτικά - αριθμός μάθημα 1: η γλώσσα του πληκτρολογίου αλλάζει με ταυτόχρονη πατώντας το πλήκτρο "Ctrl" + "Alt". Ха сега ти се ограмоти.
До Инфомрежа14:00 - 22.01.2015
Уважаеми Господа, коментарите към статиите ви се пишат от необразовани и неграмотни хора.Редактирайте си връзката за коментари така, че да могат да пишат само регистрирани потребители с реални лица зад тях. Също така забранете писането на латиница. Така спамът ще намалее драстично и дори може да изчезне.
koko10:20 - 21.01.2015
tazi stroitelna firma sigurno dosta pari e prisvoila ot tozi proekt sled kato razdava komputri na policiqta....
до ЕХ21:15 - 20.01.2015
ти и такава не можеш да напишеш евала на тази фирма дето знае как да стимулира и да се отблагодарява въпрос на чест и признателност другото е завист , злоба и безодговорност .

FACEBOOK