Пъстър коледен карнавал ще се проведе в Благоевград

снимка: Община Блаогевград

Празничен карнавал ще се проведе в Благоевград. Емоционалната проява ще се състои утре от 14. 00 часа в Младежки дом. Празникът за децата е организиран с активното участие на Обединен детски комплекс.

Подготвени са много забавни и екологични игри и коледен маскарад. Над 50 деца от Детската редакция „Хей, хлапета”, клубовете „Екозвън” и „Екологичен калейдоскоп” към ОДК ще се включат в празничната забава.

„Коледен блясък”, усмивки и настроение ще бъда събрани в зала „Яворов” от 19.00 часа. „Коледен блясък” е заглавието на самостоятелния концерт на танцов клуб „Блясък”. В него ще участват деца от VIII СОУ „Ардени Костенцев” и танцов клуб „Блясък” към Военен клуб.

Жители и гости на града ще могат да се насладят на магията на танца в разнообразните му жанрове. Децата ще смаят с атрактивни изпълнения на „Ах, този джаз”, „Африканци”, „Сладки като кола”, „Суинг” и други. С входа за представлението ще бъде подпомогнато развитието на децата от клуба, които носят и различни награди от свои участия.

Продължава и работилницата на Дядо Коледа във фоайето на община Благоевград. Утре, от 10.00 часа в работилницата на Дядо Коледа ще творят приказни коледни изненади ОДК с деца от 3 клас на ІІІ ОУ "Д. Талев", а от 13.30 часа ролята на джуджета ще изземат възпитаници от Центъра по изкуствата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK