Първокласници от Първо ОУ „Св. св. Кирил и Методий" - Гоце Делчев с дискусия за търпението

Снимки: Първо ОУ "Св. св. Кирил и Методий" - Гоце Делчев

Малките ученици от 1-ви „б“ в Първо ОУ "Св. св. Кирил и Методий" - Гоце Делчев взеха първия си урок по търпение, който премина под ръководството на една от майките на първокласниците.

Екатерина Ташкова, майка на ученичката Ивана Белчева, с такт и завидно умение предразположи децата, които в Деня на търпението заедно със своята учителка проведоха интерактивно занятие и взеха първия си урок по така важната и болезнена тема, а именно - търпението.

Урокът се оказа изключително интересен за първокласниците, които освен че безпогрешно влязоха и разбраха темата, то и с голям интерес дискутираха "Какво е търпение".

За да има търпение, малките ученици разбраха и на практика доказаха, че е нужно преди всичко да има разбирателство, спокойствие, сдържаност, толерантност, а също и умението да се изслушват и да уважават мнението на другия.

По време на прекрасния и изключително полезен за подрастващите урок бе представена и мултимедийна презентация по темата, като всяко дете изработи емблема под формата на цвете с призив "Бъди търпелив!".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK