Първият университетски семинар за блогъри и влогъри се проведе в ЮЗУ

Снимки: ЮЗУ

Едни от най-популярните блогъри и влогъри в България гостуваха в Югозападния университет „Неофит Рилски“. Снежана Атанасова, Антоанет Пепе, Милица Стоянова, Ивана Александрова, Калина Николова, Павел Колев, Цветина Цолова и Христо Стефанов участваха в първия университетски семинар за блогъри и влогъри „Вдъхновение за успех“. Те споделиха за професионалните си успехи, за вдъхновението си и за амбициите си в тази сфера. Специалистите дадоха полезни съвети на студентите, желаещи да се развиват в света на блогърството и влогърството.

Снежана Атанасова е блогър и влогър, пишещ за козметика, Lifestyle и мода.Тя определи блога си като кътче за бягство от реалността, а YouTube канала си – като място, в което визуализира всичките си по-нестандартни идеи. Актуална информация в областта на красотата, модата и лайфстайла представя и блогърката Антоанет Пепе.  За своето вдъхновение разказа и основателят на блога Vanilla Scratchpad – Милица Стоянова, която учи моден дизайн  и изобразително изкуство в Югозападния университет „Неофит Рилски“. Блогърът Калина Николова разказа за изследванията си в българската блогосфера и за личния си блог като форма на самопрезентация. Популярните влогъри Павел Колев, Цвети Цолова и Христо Стефанов отговаряха на десетките въпроси отправени към тях, за това откъде се вдъхновяват за забавните видеа, които правят и за геймърските клипове.

Семинарът „Вдъхновение за успех“ бе организиран от студенти от специалност „Култура и медии“ към Факултета по изкуствата на Югозападния университет. Главен инициатор на събитието бе четвъртокурсничката Глория Стоева. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK