Първи старт на състезателите от клуб „Руен-92”

снимка: Дани Асенова, infomreja.bg

Десет състезатели от клуба по ориентиране „Руен-92” ще стартират в първата си зимна надпревара. Следващата събота курортът „Боровец” ще бъде домакин на Националната купа „НСА” по ски ориентиране. Спортната проява е част от програмата за честването на 70-годишния юбилей на Националната спортна академия.

Треньорът на кюстендилския тим Георги Бургов ще представи състезатели в различна възрастова група.

Най-добрият спортист за 2011 г. на клуба по ориентиране „Руен-92” е Георги Йосифов. Той е роден през 1999 г., ученик в 6-ти клас на Природоматематическата гимназия „Проф. Емануил Иванов”. Успехите на Георги Йосифов през годината са: 1-во място /щафета/ на държавното първенство по ски ориентиране и 6-то място на спринта. Призови места и от първенствата по лятно ориентиране.

На второ място в класацията на клуба е Роберто Иванов, роден 1995 г., ученик в 10-и клас на Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт „Йордан Захариев”. Най-добрите му класирания през годината са: ДП по ски ориентиране – 1-во място /щафета/, 3-то м. /спринт/ и 3 м. /средна дистанция/. Лятно ориентиране:1-во място купа „НСА” /дълга дистанция/, 1-во м. купа „Кюстендилска пролет”, 3-то м. купа „Банско” и др.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK