Един кандидат за зимното поддържане в Дупница

Снимка: Infomreja.bg

Една фирма се яви на процедурата по избор на изпълнител за зимното поддържане на територията на община Дупница.

Председател на комисията бе зам.-кметът Крум Милев, а публичното състезание се проведе в обърнат ред. Само "Меридиан" ЕООД-Дупница участва и по двете обособени позиции - “Зимно поддържане на градска улична мрежа в гр. Дупница с дължина 78,200 км” и “Зимно поддържане на общински пътища в рамките на община Дупница с дължина 85,00 км". 

Ценовите предложения са за 1 км. съгласно условията на поръчката. Снегопочистване в двете ленти на движение с техника е 19,20 лв., за обезопасяване на път/улица против хлъзгане с разпръскване с минерални материали в двете ленти на движение – 62,12 лв. и за обезопасяване на път/улица против хлъзгане с химически вещества  в двете ленти на движение – 95,75 лв.

Времето за реакция и стартиране на почистващи дейности при снеговалеж след подаване на сигнал от Община Дупница е 3 минути. Общата стойност e 220 000 лв, като на изпълнителя се плаща само за извършена дейност.

 Комисията ще разгледа документите на участника и при редовност ще предложи на Кмета на Община Дупница инж.Методи Чимев сключване на договор. 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK