Първи реакции от ВМРО: Успяхме да защитим патриотичната линия

Снимка: Facebook /Юлиан Ангелов

ВМРО е подала 10 сигнала за нарушение в изборния ден, седем от които са свързани с вота в Турция

Призоваваме всички партии, без ДПС, да намерят общ език и да направят така, че България бързо да излезе от тази криза. Това заяви в изявление Юлиан Ангелов от ВМРО.

„Българските политици трябва да бъдат отговорни и да преглътнат личното си его и нападките, за да намерят начин да изведат страната от кризата“, подчерта той.

Първите реакции след края на изборния ден от страна на ВМРО дойдоха от кандидат-депутатите от гражданската квота Боян Чуков и Кузман Илиев, според които резултатите до момента показват, че партията е успяла да защити патриотичната линия, а самостоятелното явяване на вота е било правилното решение.

„Сега с тази тенденция, която защитава ВМРО, това е най-добрата позиция, която можеше да вземе. Това е донякъде причината аз да се окажа в гражданската квота, защото ако беше преди този разнороден отбор, който дърпаше в най-различни посоки, бих си помислил дали да приема поканата. А сега я приех на драго сърце, тъй като изцяло съвпада с моите виждания“, коментира Боян Чуков.

„ВМРО защити патриотичната линия на политическо поведение, единственият играч в момента над чертата с патриотично-консервативна идеология, всичко останали са ляво-либерални. ВМРО е този балансьор, който задължително трябва да е вътре, независимо в каква конфигурация ще се разиграват картите“, посочи на свой ред Кузман Илиев.

ВМРО е подала 10 сигнала за нарушение в изборния ден, седем от които са свързани с вота в Турция. /БНР/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK