Първата група, посетила Брюксел по покана на евродепутата Асим Адемов, му върна жеста с голям новогодишен купон

Снимки: Личен архив

Голямата група членове на ГЕРБ от общините Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово, Сатовча, Белица и други, която преди по-малко от месец посети европейската столица Брюксел и Европарламента по покана на новия евродепутат Асим Адемов, снощи си спретна голям купон в гоцеделчевско заведение, на който покани като скъп гост и Асим Адемов. 

Всички горещо благодариха и вдигнаха наздравици с евродепутата и съпругата му за предоставената им от него възможност да посетят Брюксел, за прекрасното посрещане и посеените и разгледани от тях красиви забележителности на големия град в сърцето на Европа. 

Повече от 40 души снощи съвсем приятелски изпратиха отиващата си 2017 година, веселиха се до късните часове и си пожелаха здраве, късмет, щастие и берекет през новата 2018 година.

Повечето от празнуващите гербери - кметове на населени места, директори на училища, бизнесмени и служители в различни институции, заедно с евродепутата Асим Адемов не пропуснаха и кръшните хора на дансинга, както и сладките раздумки, които се заформиха на дългата маса и продъллжиха до след полунощ.

 

КОМЕНТАРИ

тцтцтц23:14 - 01.01.2018
помашки боклуци...
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK