И кметът на Разлог ще се бори за пореден мандат: Приемам номинацията с признание и отговорност

Снимки: ГЕРБ-Разлог

Приемам номинацията с огромна отговорност да продължаваме да реализираме мечтите си за развитието на община Разлог

На номинационното събрание, проведено на 5 август в Разлог, ГЕРБ и ВМРО предложиха и с пълно единодушие подкрепиха кандидатурата на настоящия кмет Красимир Герчев за пореден управленски мандат и водач на листата за местните избори наесен.

"Приемам номинацията с огромна отговорност да продължаваме да реализираме мечтите си за развитието на община Разлог. Горд съм, че поставихме Разлог сред най-добрите общини не само в България, но и в Европа. Постигнахме заедно много. Постигнахме го благодарение на добрия екип, на кметовете на населените места, на добрата инвестиционна политика, на бизнеса и хората на община Разлог", коментира Герчев.

Събранието предложи и прие с мнозинство кандидатурите на новите стари кметове: Лиляна Боянова - четири мандата кмет на село Долно Драглище, Росица Чатлабашева - кмет на село Бачево, Илиян Джунев - кмет на село Добърско, Сашо Мицин - кмет на с. Елешница, Величка Алуминова - кмет на Годлево.

Има и две нови предложения за кандидат-кметове на населени места в община Разлог. Сефка Пукнева е предложена за управник на Горно Драглище, а Магда Първанова - за кмет на село Баня.

Номинационното събрание предложи и гласува листата на кандидатите за общински съветници, между които - нови и млади лица като Атанасия Спасова, експерт в Горско стопанство Разлог, Соня Крънчева, обичан учител на Разлог, Николай Сливков и Мария Крънчева.

В листата намериха достойно място и д-р Георги Русков – дългогодишен лекар и джипи в село Баня, Марио Терзиев – инженер –лесовъд, Даниела Клечова, Таня Механджиева от Горно Драглище, а така също доайените на ГЕРБ Гергана Костова, Кирил Калоянов, Радослава Иванова, Даниела Германска, Фиданка Цирова, Красимир Панков, Сашо Страхилов, Николай Колчев, Петър Попов, водени от председателката на партия ГЕРБ в Разлог - д-р Мария Копанарова.

Специално беше предложена и гласувана кандидатурата в листата на общинските съветници и кандидатурата на коалиционните партньори на ГЕРБ за местните избори – ВМРО - на Георги Крънчев.

"Приоритетите на програмата ни отново ще бъдат: здравеопазване и болницата – превенция на здравето, модерно оборудване, съвременна база и техника с акцент – политика за привличане на лекари и специалисти; сигурност – системи за видеонаблюдение, спокоен град и община; образование и култура, детски градини, социални грижи, спорт, инфраструктура, благоустрояване и чистота, озеленяване", подчерта още кандидатът за пореден мандат начело на община Разлог - Красимир Герчев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK