Първа загуба за Пирин ГД, Бойко Борисов откри стадиона официално

снимки: infomreja.bg

Шампионът на България по футбол Лудогорец Разград нанесе първо поражение на новакът В А група Пирин Гоце Делчев. Гостите спечелиха с 2:0 на открития официално стадион от премиера Бойко Борисов.

Министър председателят изгледа първите пет минути от мача, събра овациите на 5000-та публика и си тръгна заедно със своят заместник Симеон Дянков. В същото време журналистите, който трябваше да отразят събитието не бяха допуснати, въпреки че са със статут на служебни лица, а някой от тях си купиха билети за да влязат на стадиона. На терена пък през по голяма част от мача господар бе тимът воден от Ивайло Петев.

Първата част завърши при равенство 0:0, като двата отбора си размениха по едно чисто положение за гол. За Пирин пропусна Борислав Хазуров, а за Лудогорец същото стори Мирослав Ииванов. След почивката шампионите се приспособиха напълно към терена и натиснаха своя съперник.

В 55- та минута топката бе подарена на Миро Иванов от ляво от футболист на Пирин, той чукна към Иван Стоянов, последния преодоля футболист на домакините, пусна хубав пас към намиращия се в наказателното поле Марселиньо, който от 7-8 метра прати кълбото в мрежата на домакините за 1:0.

Пет минути по – късно Емил Гъргоров пусна хубав пас към Миро Иванов, той изчака малко и пусна топката в коридор към добре включилия се Марселиньо, който от малък ъгъл отбеляза за 2:0. В следващите минути домакините опитаха да се върнат в мача, но пропуски направи Виктор Шишков.

Въпреки загубата неврокопчани остават в първата половина на таблицата, с актив от шест точки, а публиката за пореден път изпрати своите любимци с бурни аплодисменти. В следващия кръг Пирин Гоце Делчев гостува на друг новак в групата Етър Велико Търново. 

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ОТ ПОСЕЩЕНИЕТО НА БОЙКО БОРИСОВ В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK