Първа копка на кръгови кръстовища и улици в Разлог

Снимка: Община Разлог, архив

С първа копка в Разлог ще бъде даден старт на мащабни ремонтни дейности. Официалната церемония ще бъде на 19 март от 11.00 часа на кръстовището в участъка между улиците "Христо Ботев" и "Александър Стамболийски".

Дейностите по проекта ще обхванат рехабилитация на пътна настилка и прилежащи към нея тротоари и отводнителни съоръжения, изграждане на тротоари, подмяна на пътни знаци, хоризонтална маркировка, ремонт и боядисване на парапет на ул. „Христо Ботев”, ул. „Опълченска”, ул. „Черна Река” и ул. „Стара планина”.

Предвижда се реконструкция на кръстовище и изграждане на съоръжения между улиците „Христо Ботев” и ул. „Александър Стамболийски”, както и реконструкция и изграждане на кръгово кръстовище пред Многопрофилната болница за активно лечение в Разлог, където се пресичат улиците „Черна река”, „Опълченска” и „Св. Св. Кирил и Методий”. На всички новоизградени кръстовища ще бъде поставено енергоспестяващо улично осветление.

Чрез предвидените реконструкции ще се подобри значително организацията на движението и ще се гарантира в по-голяма степен сигурността на преминаващите транспортни средства и пешеходци. Значително ще се подобрят условията за живот и придвижване на местното население.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK