Пълни самопризнания направил обирджия на чужденци в Слънчев бряг

Снимка: Infomreja.bg

Късал и издърпвал златните им синджири

В резултат на полицейските действия на служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас, и Районно управление – Несебър, е задържан 22-годишен мъж от несебърското село Гюльовца, който извършил поредица от грабежи.

 На 12-и юли около 12.50 часа в района на плажната ивица близо до хотел „Империал Резорт” в Слънчев бряг, използвайки сила, той скъсал и издърпал от врата на 67-годишен полски турист златен ланец заедно с плочка, с общо тегло около 200 грама, на стойност около 7 000 евро.

 Около 12.00 часа на 1-ви август в района на дървената пътека на плажната ивица край хотел „Котва” в Слънчев бряг  по същия начин си присвоил златен синджир от бяло и жълто злато, притежание на 44-годишна чешка туристка.

Три дена по-късно на същото място около 16.40 часа издърпал от врата на 53- годишен румънски турист златен кръст с общо тегло около 7 грама.

Извършителят е задържан с полицейска заповед за задържане до 24 часа. Направил е пълни самопризнания, като посочил местонахождението на ограбените златни накити.

Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на 22-годишния мъж продължава.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK