ГЕРБ и РБ ще правят правителство

Снимка: БГНЕС

Имаме ясно изразено парламентарно мнозинство за правителство, търсим пресечните точки да се обединим и това е, по което ще работим в предстоящите часове.

Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, предаде репортер на БГНЕС.

Цветанов уточни, че „премиерът ще бъде излъчен от РБ, който ще бъде с консенсус”.

Работим върху програмата, каза от своя страна Найден Зеленогорски. Не може да говорим за правителство и състав преди да сме уточнили, че се базираме на тази програма.

Тогава ще дойде моментът да говорим за премиер и за конкретни министри, подчерта Зеленогорски.

Ние имаме ясно мнение. Мажоритарният вот по начина, по който мина на референдума би нанесъл огромни поражения на демокрацията и няма да го подкрепим. Готови сме за дискусия, каза още Зеленогорски. /БГНЕС

 

КОМЕНТАРИ

Малко от Ботев09:20 - 20.12.2016
"...Нашия народ е достигнал до такова гнуснаво скотско положение, щото аз не зная какво още по-голямо зло може да съществува на светът, което да го накара да се стресне и да протестува против своите скотски теглила. Тука се подиграват с имота ти, с живота ти, с трудът ти, с децата ти и най-свещените предмети на твоето човешко съществувание, а ти мълчиш като риба, търпиш като вол, молиш се богу като най-последният грешник и чакаш второто дохождане на Месия, за да добиеш награда за твоите страдания! Какво искате от подобен народ? Той е роб, и роб безусловен....
Въведете име...17:12 - 19.12.2016
В момента ГЕРБ ЕООД е като мастития бизнесмен където си продава потъналата в задължение фирма на някой циганин(реформаторите) за да не ги плати............................и после излиза ГЕП ЕООД или друго ЕООД.
ddd17:11 - 19.12.2016
Ха ха ха. Да се смея ли, да плача. Кукувицата с петимата си депутати ще управлява България. Малееее егати циркът. Ясно е, че парламент повече няма да видят. Герб ще ги подкрепят, за да хвърлят всички негативи върху тях от сегашното управление. Но народът знае кой е виновен. Никой вече не вярва на лъжите на бай.
Въведете име...16:45 - 19.12.2016
Отиде Буда до Брюксел , и те му наредиха да има правителство ,без да има предсрочни избори. Е гати и патриотите ,продажни политици които нямат собствена политика,хора които се продават на чуждите колониалисти ,тези които ни съсипаха държавата във всяко звено на икономиката ни и селското стопанство.Предатели.

FACEBOOK