Пуснаха под гаранция от 1000 лв. бащата на нападателите над полицаи

снимки: infomreja.bg

Кюстендилският окръжен съд на втора инстанция измени мярката за неотклонение на един от привлечените като обвиняеми за кражба и побой над полицаи.

Днес в късния следобед съдия Красимир Бамбов постанови 1000 лв. парична гаранция за Атанас Иванов, който е баща на Юлиян и Бисер от клана на Гольовците.

Първоначално 67-годишният мъж имаше наложена мярка “подписка” от Районния съд. Неговите синове – Юлиян и Бисер, установени като извършители на кражба на желязо от село Търновлак, бяха с потвърдени мерки за неотклонение.

33-годишният Юлиян Иванов остава в ареста на полицията, а неговият брат Бисер ще трябва да плати 1000 лв. парична гаранция, за да излезе на свобода.

Тримата мъже бяха задържани след гонка с униформени в село Ябълково. Те са от известния ромски клан на “Гольовците”, сдобили популярност с различни криминални деяния в района.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

policai DO соня08:29 - 07.02.2014
спомняш ли си преди няколко месеца случая с полицая Лулеов от Разлог който при самозащита простреля циганин тичащ с брадва към него. същият този който беше крал от релсите на теснолинейката. а случаят до софия където блак дерайлира заради крадени части от релсите. полсе се питате какво трябва да се направи. ще ви кажа. всеки един полицай или гражданин като ЛУЛЕОВ трябва да стават почетни граждани и награждавани. само тогава всичко това ще спре
соня18:32 - 06.02.2014
Направо стреляйте по тях!Защо се страхувате? На циганите трябва да им се напомни МНОГО РЯЗКО една стара случка с отвлечената приятелка на един военен и това,което той после направи с тях.И ЩЕ МИРНАТ.
до polici17:36 - 06.02.2014
И аз съм на същото мнение, направо ги оставяйте да си правят каквото искат и това е
policai17:13 - 06.02.2014
много ви се моля, утре когато тези цигани крадът или изнасилват не се обаждайте в полицията. Тя няма да вземе отношение

FACEBOOK