Провокативен спектакъл предложи фестивалът “Тара-Ра-Бумбия”

снимка: infomreja.bg, архив

В четвъртия ден от театралния фестивал „Тара-ра-бумбия” в Благоегврад на сцената се срещнаха опитът и младежкото предизвикателство.

Българскят актьор и режисьор Ицко Финци предаде част от своя театрален опит на младите благоевградски зрители, дошли на неговия открит урок. На студентите от младежкия театър „Николай Бинев” и на гостите в благоевградския драматичен театър, Ицко Финци предаде и неговите 12 заповеди. Една от тях гласи „Всичко винаги се случва за пръв път”. Той разказа за премеждията му като актьор, за веселите и тъжни моменти. Със своя акордеон той поднесе поздрав към благоевградската публика.

Предизвикателство, еротика и талант показаха ангелите на Касиел в постановката по Жан Жьоне „Клер & Мадам & Соланж- Игра на любов и смърт”.

Провокативната Касиел Ноа Ашер успя да пресъздаде истинската страст, любов, похот и желание. Актьорското трио Касиел и нейните ангели - Иво Желев и Силвия Станоева направиха зрителите част от представлението. Те плениха публиката със страст, дързост и невероятна актьорска игра.

След края на представлението Касиел, Иво Желев и Силвия Станоева пренесоха магията на театъра и на сцената на Пиано бар “Limited”. Заедно с Васил Пармаков на пиано и Мирослав Иванов на китара, те изпълниха известни песни, в един нов вариант, който потопи зрителите и слушателите в една приказна магия. Това бе магията на театъра, съчетан с ангелски гласове и харизма.

Тази вечер фестивалът “Тара-ра-бумбия” ще продължи с постановките - “Скъпа, Елена Сергеевна” в 19:00ч. и “Малки ритуали за сбогуване” в 21:00 ч.

 

снимка: infomreja.bg, архив
снимка: infomreja.bg, архив
снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK