Соколето се е самоубил! Главният секретар на МВР пристигна в Бараково (СНИМКИ)

Снимка: Infomreja.bg

Соченият като основен заподозрян за убийството на 58-годишната жена в Благоевград - Радослав Стипцаров-Соколето, се е самоубил, научи ИНФОМРЕЖА.

Той е сложил край на живота си в къща в с. Бараково, където се е барикадирал след тежкото престъпление.

Кочериновското село гъмжи от полиция. Около къщата, използвана за укритие от Соколето, има около 20 полицейски коли и множество униформени, сред които и маскирани. На място има и пет специализирани автомобила от София.

Преди минути от сградата бе изведен друг мъж, който е държан е една от полицейските коли. Засега самоличността му не е известна, както и връзката му с Радослав.

В Бараково току-що пристигна главният секретар на МВР - Младен Маринов. 

Очаква се подробности за кървавото престъпление да бъдат дадени на импровизиран брифинг.

Според съседи във въпросната къща живеели двама братя, които основно се подвизавали в Благоевград. Възрастен мъж, живеещ в непосредствена близост, коментира пред журналисти, че между 9 и 9,30 часа тази сутрин чул два изстрела. Преди час и половина пък проехтял трети.

Соколето е от Благоевград, има богато криминално досие. Преди седмица той преби жестоко приятелката си, която е дъщеря на убитата жена.

Както ИНФОМРЕЖА писа, 58-годишната Снежана Д., която е собственик на популярното заведение в Благоевград - "Мръсното кебапче", бе намерена мъртва пред входа на блока, в който живее.

Сигналът бе подаден в 1,05 часа.

Случаят се разследва под наблюдението и надзора на Окръжната прокуратура в Благоевград.

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ ФОТО МРЕЖА

 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK