Провеждат благотворителен базар „Заедно за Тони“ в центъра на Кюстендил

Снимки: Личен архив

Благотворителен базар за продажба на мартеници организират днес на централния площад „Велбъжд“. Проявата е озаглавена „Заедно за Тони“, като в нея се включиха десетки деца, които в продължение на седмица изработваха мартеници, които ще бъдат изложени за продажба днес.

Идеята е със събраните средства да се подпомогне лечението на 20-годишния кюстендилец Тони Костов, който страда от левкемия.

„Много благодарим на всички, които направиха мартенички! Благодарим на прекрасните деца и техните родители, че ги възпитават да бъдат съпричастни и благородни!
Благодарим на всички Вас, ДАРИТЕЛИ, че ни подарихте прекрасни и интересни мартеници. Сега е време да призовем всички кюстендилци да дойдат днес на площад „Велбъжд“, за да подкрепят нашата кауза и да си купят страхотни мартеници, пълни с обич и доброта, такива мартенички със сигурност ще Ви донесат здраве през новата 2019г.
Но нека най-вече донесат здраве на Тони!“, обявиха организаторите на благородната кампания.

В момента по дарителската сметка на Тони има около 108 000 лв., необходими са още 300 000 лв., за да може на Тони да бъде направена трансплантация и да има шанс за нормален живот!
 

Дарителска сметка:
IBAN BG25 SOMB913010661562 01
BIC SOMBBGSF
Общинска Банка
Титуляр: Тони Тончев Костов
PayPal [email protected]

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK