Още една нова площадка радва любителите на спорта в Радомир

Снимки: Община Радомир

Новооткритата спортна площадка в квартал “Арката” е предназначена за волейбол, баскетбол и тенис на корт

Местната власт в Радомир продължава да показва, че спортът е неин приоритет. Само седмица, след като се откри площадка в кв. “Пчелински”, вече е готов и функционира нов спортен обект и в квартал “Арката”. Новооткритата спортна площадка в квартал “Арката” е предназначена за волейбол, баскетбол и тенис на корт, а младите любители на спорта вече могат да я ползват.

На този етап, поради противоепидемичните мерки, официално откриване на площадката няма да има, но местната власт си запазва това право при отпадане на ограниченията в бъдеще време.

Ръководството на спортен клуб “Гаврил Радомир” е поело ангажимент да постави осветление и да огради съоръжението с предпазна ограда. Само преди 2-3 години бившето училище “Любословие” беше в окаян вид, а сега в него са създадени отлични условия за спорт. В момента там местните жители могат да практуват множество спортове, сред които бокс, борба, тенис на маса, силов трибой, народни танци. Съоръжението разполага и с модерна фитнес зала и съблекални.

Общинското ръководство призовава жителите и гостите на Радомир, които ще ползват новооткритата площадка, да бъдат добри стопани, за да може обектът да се ползва от всички желаещи в продължение на дълъг период от време. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK