Протестиращи затвориха главен път Е-79 към Гърция

Снимка: Infomreja.bg

Това стана по време на първия антиправителствен протест в Кресна

Първият антиправителствен протест в Кресна и първа блокада на главен път в страната.

Днес в 18 ч. протестиращи от целия регион се събраха пред сградата на Община Кресна, от където се включиха в антиправителствената мрежа от национални протести. Гражданите поискаха оставката на Борисов и Гешев.

В Благоевград междувременно се проведе поредният шести протест и шествие, като протестиращите отдадоха почит на Апостола в деня на неговото рождение.

В Кресна обстановката бе спокойна при изключително засилено полицейско присъствие.

Около стотина души – местни, от Благоевград и Сандански, със знамена в ръце показаха своята подкрепа към сънародниците си в София, където е ден 10-и на протестни действия.

Със символичен флашмоб – преминаване на пешеходната пътека на Е-79, движението бе блокирано за повече от час. На паузи се пропускаха автомобили, а много от шофьорите показаха подкрепата си към хората. Единствено водач на джип се опита буквално да премине през пресичащите протестиращи, но бе спрян от полицията. Оказа се, че шофьорът на луксозния джип е Милчо Караджов - кандидат за кмет на Кресна от квотата на ГЕРБ.

Вече е създадена и организация утре – в неделя, да бъде затворен главен път Е-79 и при Благоевград при местността Полигона. Събитието е с начален час 16 ч.

Единственият начин някой да ни чуе или види е да се пролее кръв или да затворим пътищата, каза Стефан Делиов. Според него е необходима цялостна и незабавна реформа на цялата съдебна система!

Кресна е поредният град в Югозападна България, който се включва в протестите. В Благоевград гражданското недоволство не стихва. Протестни действия имаше още в Банско и Сандански.

ОЩЕ ВИЖТЕ ВЪВ ВИДЕОТО И СНИМКИТЕ:https://www.facebook.com/media/set/?vanity=INFOMREJA&set=a.3774966579196537

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Mrs Sarah Williams17:41 - 20.07.2020
Фирма за заем Sky World, ние даваме заеми с лихва 0f 3%. [email protected] Добър ден господине / ма съм. Ние сме частна компания и предлагаме заеми на ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема е между 100 милиона провизии за заем от заем от 1000 долара за развитие на бизнеса: конкурентоспособност на ръба / бизнес. Ние предлагаме разнообразни заеми * Лични заеми (обезпечени и необезпечени) * Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени) * Заем за консолидация Без предварителни такси. Благодарим Ви, че отделихте време да прочетете тази реклама. За повече информация и запитвания изпратете имейл до нас днес [email protected] [email protected] Сара Уилямс.
Огнян21:27 - 18.07.2020
Браво на всички Ще ги бутнем България без партии
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK