13,32 кубика незаконна дървесина заловиха в Сатовчанско

Снимка: Infomreja.bg, архив

Служители на ЮЗДП-Благоевград задържаха товарен автомобил в района на горско стопанство „Дикчан“ на два километра от временен горски склад над с. Плетена, Сатовчанско.

Автомобилът марка „SCANIA143“ е превозвал строителна дървесина от бял бор без билет, контролна марка и пластини с индетификационен номер. Размерът на незаконния материал е 13,32 кубически метра.

Във вторник около 16.30 ч. мобилен екип извършва проверка и констатира случилото се.

За нарушението ще бъде сезирана Районната прокуратура в Гоце Делчев по нареждане на ръководството на ЮЗДП.

На виновните лица ще бъдат съставени актове.

 

КОМЕНТАРИ

боро-майната22:44 - 08.07.2017
най големия престъпник е шефа на юздп, нима той незнае че вечните крадци в този район са н-к здравко займов и горския ради бошнаков-ради марката, кражбата ,,112'' разкриват по сигнал на уволнения дисциплинарно инж. явор калйонев, най после и той да свърши една полезна работа за горите, дамянов не пожела да накаже и н-к карасмилов-крадец на 50м3 игл трупи от същия район със отцепка горския валйо-чука.дамян дамянов играе избирателно.не ги уволнява а ги бил дал на прокурор за оправдание, той знае че прокурорите са нагли гнусни престъпници-ще изрекетират виновните и ще прекратят преписката поради натрупал 2м дълбок сняг при 44гр. температура.
Въведете име...12:34 - 08.07.2017
Днес събота пак ще возят контрабанда с два камиона от Плетенският балкан. Ха да ги видим контролните органи.
Въведете име...07:46 - 07.07.2017
Пламен Дойлов и бащата са истенските акули в този бизнес.Те са шурей и дедо на Поюков! Грабежа ще продължава. Нова стопанство е с най-много "директори" горски стражари-богаташи! Само Хан Крумовите закони ще свършат работа.
Роро20:15 - 06.07.2017
Въведете коментар...Колата е на шурето на най големия крадец на дърва и дървен материал Пламен Поюков. Нищо че вече не е директор схемата за дажба на гората си върви. Схемата за кражби продължава. Той пак си получава комисионни. Да ви е честито.

FACEBOOK