Пропадна част от пътя между Абланица и Боголин

Снимка: Личен архив

За проблем на пътя между общините Хаджидимово и Сатовча алармираха местни жители, които публикуваха в социалните мрежи и снимки на компроментираната отсечка.   

Една част в края на пътния участък, който свързва хаджидимовското село Абланица и сатовчанското Боголин, е пропаднала, а самото шосе е напукано.

Вече два-три месеца шофьорите, минаващи през този път, се оплакват от възникналото неудобство.

Отговорна за ремонта на пътя е фирмата на Руен Кирев. Вчера нейни представители са били на въпросното място и са поставили обезопасителни знаци и ленти.

„Пътят не е изцяло пропаднал. Имаме уверението, че фирмата ще го ремонтира“, каза за ИНФОМРЕЖА кметът на село Боголин, Бисер Караилиев.

 

КОМЕНТАРИ

ПОТЕРПЕВШИ19:22 - 09.05.2019
ПИСМО ДО Г-Н БОРИСОВ Към днешна дата /09.05.2019/, тази пропаст е мн. по голяма, а дупките по цялата отсечка Вълкосел- Дъбница са хиляди и достигат дълбочина до 50-60 см. Тук асфалт не е полаган 50 години! Всички жители на 8 села /Хвостяне, Блатска Абланица, Боголин, Вълкосел, Слащен, Годешево и Туховище, всеки ден минават по тези дупки! Обръщаме се към г-н Борисов за спешни мерки и заявяваме, че ако не се вземат такива, ЩЕ БЛОКИРАМЕ ПЪТЯ ЗА ГЪРЦИЯ! Имайте предвид, че в тези 8 села, има около 9 000 автомобила, които плащаме винетки и използваме само този участък, за да стигнем до единственият районен град- Гоце Делчев, а МАГИСТРАЛИТЕ , за които непрекъснато говорите, ги ползваме мнооого рядко -когато имаме сериозни проблеми със здравето и трябва да посетим столицата. Имайте предвид, че винетките, който плащаме ВСЯКА ГОДИНА към АПИ, са на стойност около 1 милион лева......., ЗА ДУПКИ, ПРОЦЕПИ, НЕРАВНОСТИ И ПРОПАДНАЛИ УЧАСТЪЦИ!!!!!!!!!!! Настояваме, г-н Борисов да дойде и да мине по този участък, за да се убеди лично на какви изпитания сме подложени всеки божи ден! Чакаме отговор от г-н Борисов и от АПИ....!!!!! От потерпевшите жители на Хвостяне, Блатска, Абланица, Боголин, Бълкосел, Слащен, Годешево, Туховище
Апи22:18 - 27.03.2019
Отговорна за ремонта на пътя е "Агенция Пътна Инфраструктура". Същата която събира парите от винетките.Тя се разпорежда къде,кога ,какво и колко да се ремонтира!
Bg19:02 - 27.03.2019
Molq obezopasitelni znaci i lenti li????? Nqma nishto takova obezopasitelno a vseki den propada poveche i poveche nikoi ne vzema merki....
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK